_DSC7187.jpg

Ansøg om kontor i Villa Kultur

Ansøgningsfrist 27. april 2018

 
 
Kontaktperson *
Kontaktperson
Skriv en kort beskrivelse af dig og din virksomhed
Hvorfor ønsker du/I et kontor i Villa Kultur
 
 

Om Kontoret

  • Hvornår: Kontoret står indflytningsklart d. 1. juni 2018, med mulighed for at overtage det tidligere
  • Pris: 7000 kr./md. ex moms
  • Størrelse: Kontoret er normeret til 5 pers.
  • Hvem: Kulturelle iværksættere

Kultur kan skabes på mange måder og vores nuværende medlemmer arbejder bl.a. indenfor film, foto, musik, mad, festivaller, markeder, filosofi, antropologi, læring, sundhed og meget, meget mere. Villa Kultur er et fællesskab og et hus for nye måder at udvikle kultur på, så spørgsmålet er - vil du være med?

 

 
 

åbent hus

  • 17. april kl. 15.00-17.00

  • 20. april kl. 14.00-16.00

benjamintarp at Villa Kultur_5.jpg

Kontoret:

Med et kontor i Villa Kultur får du adgang til:

Netværk

I Villa Kultur møder du et stort netværk af kulturskabere og iværksættere. Vi ønsker at bruge husets rammer til at skabe kultur i fællesskab.

Arrangementer:

Villa Kultur afholder diverse kulturarrangementer, der har til formål at skabe oplevelser, udvide og forstærke et fælles netværk og udvikle kompetencer.

Omgivelser

Villa Kultur har hjem i en stukbelagt villa på Østerbro. Med et moderne præg på den originale arkitektur fra 1880, er Villa Kultur et anderledes mødested for kulturskabere.

Frokost

Vi har en frokostordning, med mad tilberedt af de dygtige kokke fra Foodoir. Her kan du nyde god mad i selskab med de andre medlemmer.

Kaffe og The

Du vil altid blive modtaget med gratis friskbrygget kaffe og frisklavet thé, når du møder ind i Villa Kultur, som du gerne må dele med både kunder og gæster.

Møderum

Vi har et mødelokale, som alle medlemmer har gratis adgang til á 2-timers varighed ad gangen. Dit møde kan også afholdes i vores orangeri, have eller slyngelstue.

Reception og Service

I Villa Kulturs officielle åbningstid vil du og dine gæster altid blive modtaget af en receptionist. Du har også adgang til printer, internet, gratis parkering og postadresse.

Plads til dit event

Som medlem af Villa Kultur får du gode rabatter på vores faciliteter, så du kan afholde kulturarrangementer i Villa Kulturs magiske rammer.