arbejdspladser til

kulturskabere

Villa Kultur rummer mere end 35 mindre virksomheder, foreninger og freelancere, der arbejder med kultur i alle afskygninger fra opera, kunst og filosofi til magasiner, festivaller og film. Vores medlemmer inspirerer hinanden dagligt med hver deres karakter og praktiske erfaring og går sammen om at udvikle nyskabende projekter, der styrker og udfordrer byens kulturliv.

Vil du være en del af fællesskabet? Vælg løsningen, der møder dine behov, så inviterer vi til rundvisning og kaffe. 

fix.PNG

flex-plads

mdl. 1500 Dkk ex moms (6 ledige)

Vores flex-pladser er placeret i stueetagen af villaen i vores restaurant og bibliotek med direkte adgang fra reception og tæt på både køkken, mødelokale og orangeri. Her kan du frit skifte plads i løbet af dagen og arbejde sammen med andre kulturskabere i åbne rum. Du har ubegrænset adgang indenfor tidsrammen 8 - 17 på hverdage.

 
Villa Kultur - Medlemmer.jpg

fix-plads

mdl. 2500 Dkk ex moms (udsolgt)

Vi har indrettet et af villaens fortryllende lokaler med faste skrivebordspladser. Med en fix-plads deler du lokalet med andre kulturskabere, men du får dit eget skrivebord, som du frit kan bruge og efterlade, som du lyster. Lokalet kan låses af, men du vil have adgang til din arbejdsstation dag og nat. 

 
Kontor.jpg

Eget kontor

Fra 4000 Dkk/md. ex moms (1 ledigt)

Vores kontorer er indrettede i tidligere soveværelser for de oprindelige ejere af villaen. Her har du mulighed for at lukke døren, så du får fred og ro til dit arbejde og selvfølgelig adgang hele døgnet. Kontorerne varierer i størrelse og er prissat efter antal personer, der må arbejde i lokalet. 

 
 

Hvad siger vores medlemmer?

 
 
Arbejd Banner 2.jpg

Villa Kultur kan tilbyde dig:

 

netværk 

I Villa Kultur møder du et stort netværk af kulturskabere og iværksættere. Du møder på daglig basis et fuldt hus på villaens kontorpladser, og du møder endnu flere af Københavns kulturskabere til diverse arrangementer og netværksmøder. Vi ønsker at bruge husets rammer til at skabe kultur i fællesskab.

Arrangementer

Villa Kultur afholder diverse kulturarrangementer, der har til formål at skabe oplevelser, udvide og forstærke et fælles netværk og udvikle egne kompetencer. Vi vil gerne skabe et rum til, at alle kan få muligheden for at gøre dét, vi har lyst til, nemlig skabe kultur og bidrage til Københavns kulturliv.

Omgivelser

Villa Kultur har hjem i en stukbelagt villa på Østerbro i København. De gamle mursten er et upoleret skattekammer, der vækker hverdags-magien og giver kant til hverdagens møder og arrangementer. Med et moderne præg på den originale arkitektur er Villa Kultur et anderledes og autentisk mødested for kulturskabere. 

 

KAFFE & THE

I Villa Kultur vil du altid blive modtaget med gratis friskbrygget kaffe og frisklavet the, som du meget gerne må dele med dine gæster. Kaffebønnerne får vi fra Nordhavn Coffee Roasters og bliver altid friskmalet på dagen. 

MØDErum

Vi har et mødelokale, som alle medlemmer har gratis adgang til á 2-timers varighed ad gangen. Dit møde kan udover i mødelokalet også afholdes i afslappede omgivelser i vores orangeri, vores blomstrende have eller evt. i vores hyggelige slyngelstue. Så du kan frit invitere dine kunder og gæster forbi.

RECEPTION & Service

I Villa Kulturs officielle åbningstid vil du og dine gæster altid blive modtaget af en receptionist. Du er velkommen til at henvende dig til både receptionisten og ansatte med spørgsmål. Som medlem får du også fri adgang til vores printer, lynhurtigt internet og mulighed for postadresse. Hvis du har bil, er der også gratis parkeringsmuligheder. 

plads til dit event

Vores villa på knap 1000 m2 rummer udover hverdagens nødvendigheder en balsal, slyngelstue, bibliotek og et orangeri anno 1935. I haven findes også små oaser, hvor du kan slubre morgenkaffen eller byde dine gæster velkommen. Som medlem af Villa Kultur får du gode rabatter på vores faciliteter, så du kan også kan afholde kulturarrangementer i Villa Kulturs magiske rammer.