1. undskyld, men er mit arrangement en kultur-oplevelse?

Det er et godt spørgsmål. Vi forstår kultur bredt, så det indbefatter en række arbejdsområder fra mode over mad til de mere traditionelle som kunst og teater og kulturelle aktører, som iværksættere eller organisationer, der har deres kulturelle bidrag til samfundet for øje. Hvis du kan nikke ja til begge ting, så er du godt på vej og skal blot kontakte os.


2. Hvad så med private arrangementer?

Vi udlejer undtagelsesvis til private arrangementer, når villaen ikke ellers er fyldt med kultur-oplevelser. Dog udlejer vi ikke til private fester eller lignende, da villaen er et smukt, gammel og skrøbeligt sted, som vi meget gerne vil bevare bedst muligt.


3. Okay, men vi er et kommercielt firma?

Så er dette jeres fantastiske mulighed for at få en unik oplevelse for jer selv og samtidig bidrage til at støtte Villa Kulturs vision og de spirerende kultur-iværksættere. Vi laver ofte aftaler med større firmaer, som sponsorerer en forbedring af villaens faciliteter til gengæld for at holde et arrangement eller en optagelse i villaen, men vi holder stadig ikke fester. Samtidig anbefaler vi, at I benytter jer af nogen af de mange kreative medlemmer af villaen til at bidrage til jeres arrangement, så det kan blive endnu sejere!


Måske. Vi tilbyder studerende 20 % rabat, hvis arrangementet er til studie-formål (ikke bare fordi du har et studiekort), og derudover går vi nogen gange ind og understøtte kultur-oplevelser, som vi synes lyder helt fantastiske og som er åbne for offentligheden. Det gør vi primært for vores medlemmer, så overvej lige det, men ellers så bedømmer vi det ud fra følgende kriterier:

  1. Hvor nyskabende er dit arrangement som kultur-oplevelse, eksempelvis ved at lave nye kulturelle samarbejder?
  2. I hvor høj grad bidrager dit arrangement til Villa Kulturs vision og til vores medlemmers ønsker?
  3. I hvor høj grad bidrager dit arrangement til lokalområdet og byen, fx ved at være en del af et lokalt samarbejde eller en del af en af byens festivaler?

Det bliver dog aldrig billigere ed vores medlemspris (75% rabat), der skal stadig være budget til en værts timeløn under arrangementet og vi kan finde på at bede om at se et simpelt budget og invitation for dit arrangement samt at stå listet som med-arrangør.

4. Øh, kan jeg få rabat eller hvad?


Ja, der skal altid være en vært, men det er fedt for dig! Værten hjælper nemlig med at åbne døre, slå alarm fra og til, svare på spørgsmål og generelt gøre klar til dit arrangement og, hvad der ellers måtte være brug for. Indenfor rimelighedens grænser altså, så lad være med at bede værten om at vaske op for dig. Det er også værten, der tjekker, om alting er ryddet ordentligt op, så du slipper for noget bøvl efterfølgende.

5. så der skal altid være en vært?


Altid. Prisen på rengøring afhænger dog selvfølgelig af, hvilket rum du bruger og er prissat så lavt, som det kan lade sig gøre, mens vi stadig sikrer en fair løn til vores rengøringshold. Prisen vil altså variere og fremgår af dit tilbud/faktura.

6. Og rengøring?


Som udgangspunkt fra 12 middag til 12 midnat, hvor der skal være lukket og slukket. Du kan starte tidligere, men det kræver, at det fremgår af din faktura og aftales skriftligt. Der er nogen af vores lokaler, som restauranten og biblioteket, som ikke kan lejes på hverdage før efter klokken 16, fordi de bruges af vores medlemmer. For disse laver vi individuelle aftaler, når det er muligt, men prisen er den samme, uanset om det er et kortere tidsrum du skal bruge lokalet. Til gengæld er prisen for værten afspejlet i antallet af arbejdstimer.

7. næsten færdig: i hvilket tidsrum lejer man villaens lokaler?