Back to All Events

PREP præsenterer: Vækstlagets muligheder

  • Villa Kultur Krausesvej 3 2100 København Ø Denmark

PREP - concepts, booking & management præsenterer en aften til ære for musikken og vækstlagets muligheder. Det vil blive en aften hvor der er fokus på den danske musikbranches kommende talenter - både på og bag scenen.

Kom og oplev to akustiske koncerter og en paneldebat i de smukkeste rammer på Østerbro.

Vi har inviteret nogle af de unge og skarpe aktører i musikbranchen indenfor til en snak om management og ser frem til nogle gode snakke med Caroline Ravn Andersen som moderator.

Ind imellem debatterne vil der være live musik præsenteret af Female Forest og FABER.

Køb din billet her: https://tikkio.com/tickets/10898-prep-praesenterer-vaekstlagets-muligheder-villa-kultur

Program:
19:00: Døre + Velkomst ved PREP
19:30: Talk: Hvad er management i vækstlaget?
20:25: Koncert: Female Forest
20:45: Talk fortsætter
21:40: Koncert: Faber
22:00: Farvel & Tak for i aften

Talk: Hvad er management i vækstlaget?
Artist Management er et relativt udefineret arbejde i musikbranchen, men ikke desto mindre oftest den tætteste relation til artisten, samt den vigtigste i samarbejdet med andre, som f.eks. booking og pladeselskab mm.

I en talk bestående af to halvdele præsenterer PREP i samarbejde med Caroline Ravn og et udvalgt panel dette arbejde set i forhold til vækstlagsartister. Snakken vil ikke have sit hovedfokus på det praktiske i selve management-arbejdet men mere på refleksioner omkring arbejdet og rollen som manager. Hvordan balancerer man venskab og forretning? Hvad er managerens arbejde, og hvad er det ikke? Hvad er din motivation, og hvad er dit ansvar? Hvornår giver en standardkontrakt ikke mening, og hvilke alternativer kunne der være?
Talken vil være relevant for både branchefolk og artister, som arbejder i vækstlaget, og du vil som lytter formentligt både blive venligt udfordret og let provokeret af vores invitation til refleksioner om, hvad en manager kan og skal.

Panel deltagere:
Morten Riis (Artist Manager Søn og FABER)
Emilie Skovgaard Sørensen (Artist Manager Boundaries)
Laurits Heegaard (Co-founder og Artist Manager PREP)

TBA

Musik:
FABER er et nyt navn på den danske indiepop-scene, men bag det gemmer der sig en erfaren kvinde. Viola Faber har skabt musik, der er skrøbeligt, men buldrende; intimt, men ødelæggende. Med en lydside der kunne have været pæn, men bliver revet fra hinanden, bliver det danske sprog præsenteret med fængende melodier i onde omgivelser. FABER har endnu tilgode at dele hendes produktioner med omverdenen, men snart dropper de som små bomber. FABER havde sin debut-koncert på Carpark Festival tidligere på måneden.

Female Forest er efterhånden et kendt navn i den danske folk-undergrund og mange kender dem som det stærke kollektiv, samlet af 5 gæve gutter fra Jylland. De er i fuld færd med at revolutionere deres eget udtryk og er klar til at invitere deres publikum ind i maskinrummet. Bandet jagter deres andet album og har i sinde at krydre deres velkendte folk lyd, med elektroniske og poppede elementer. Female Forest har dannet grobund i København og vil præsentere sange fra deres bagkatalog samt helt friske melodiske brudstykker fra deres igangværende skriveproces.

Earlier Event: September 20
Supra
Previous

Supra

Next

Villa Kultur lancerer Fremtidens Kunst- og Kulturskabere