Back to All Events

VILLA Talk med Emma Holten

  • Villa Kultur Krausesvej 3 København, 2100

✨ VILLA KULTUR PRÆSENTERER: EMMA HOLTEN ✨

Kom med til efterårets første VILLA Talk, når Villa Kultur får besøg af den verdenskendte aktivist, Emma Holten. Emma vil give os et blik ind bag facaden, og fortælle om sin egen personlige rejse, op-og nedture i livet som freelancer, og hvilke udfordringer man møder som selvstændig i kulturbranchen.

Emma Holten er debattør, aktivist og holder foredrag om feminisme og ligestilling. Emma har holdt foredrag over hele verden heriblandt på The Conference on the status of Women i FN. Derudover er Emma medstifter og redaktør på magasinet Friktion, og er blevet nævnt som en af de mest indflydelsesrige debattører i Danmark.

Til denne talk vil du få et indblik i Emmas Holtens personlige rejse, hvad der inspirerer hende, og hvordan hun er kommet dertil, hvor hun er i dag. Emma vil ud fra egen erfaring fortælle om livet som freelancer i kulturbranchen, og hvilke udfordringer hun har mødt på sin rejse. Hun vil snakke om, hvad der inspirerer hende til at gøre, det hun gør, og hvordan man finder modet til at tro på sig selv og sit projekt.

Vi serverer velkomstdrinks, så kom i god tid. Arrangementet starter klokken 20:00.


💠 Tilmelding
Denne talk er GRATIS, men kræver tilmelding. Der er et begrænset antal pladser på aftenen, så skynd dig at få fingrene i din billet.

💠 Afbud
Bliver du forhindret i at deltage, må du gerne give din billet videre. Ellers er det vigtigt, at du melder afbud senest 24 timer inden, så vi kan nå at give billetten videre til en anden.

______
Fra 2019-2022 sætter Villa Kultur fokus på inspiration, kompetencer og udfoldelsesmuligheder til en karriere for de mange talenter på kunst- og kulturscenen. Det sker med Villa Talks, Villa Workshops og Villa Oplevelser.

Programmet “Fremtidens Kunst- og Kulturskabere” er støttet af Det Obelske Familiefond.

Billetter her

Later Event: October 5
Eventyr Festival
Previous

Villa Kultur lancerer Fremtidens Kunst- og Kulturskabere

Next

Eventyr Festival