Back to All Events

VILLA Talk med Jørgen Ramskov

  • Villa Kultur 3 Krausesvej København, 2100 Denmark

✨ VILLA KULTUR PRÆSENTERER JØRGEN RAMSKOV ✨

Kom til VILLA Talk, når Jørgen Ramskov gæster villaen og giver et indblik i hans karriere og rejse i mediebranchen 🎥

Radio24Syv har været konstant i vælten de sidste mange måneder. Først blev de dømt ude for at blive taget ind i varmen igen som DAB radio. I de sidste 8 år har Jørgen Ramskov stået i spidsen for kanalen som har revolutioneret radio-journalistikken i Danmark. Han har tidligere været direktør i DR, Nimbus Film og Det Danske Filminstitut. Jørgen er uddannet journalist og har arbejdet i medie-og filmbranchen i mere end 20 år.

Til denne talk vil Jørgen Ramskov give et indblik i den danske mediebranche, og hvilken udvikling branchen har været igennem i løbet af årene.

Jørgen vil fortælle om hans karriere og personlige rejse samt lidt om, hvad fremtiden bringer både i branchen, men også personligt når han til november træder tilbage fra jobbet hos Radio24syv, og bliver ny direktør i Producentforeningen.

Vi serverer velkomstdrinks, så kom i god tid. Arrangementet starter klokken 20:00.

💠 Tilmelding
Denne talk er GRATIS, men kræver tilmelding. Der er et begrænset antal pladser på aftenen, så skynd dig at få fingrene i din billet!

💠 Afbud
Bliver du forhindret i at deltage, må du gerne give din billet videre. Ellers er det vigtigt, at du melder afbud senest 24 timer inden, så vi kan nå at give billetten videre til en anden.

______
Fra 2019-2022 sætter Villa Kultur fokus på inspiration, kompetencer og udfoldelsesmuligheder til en karriere for de mange talenter på kunst- og kulturscenen. Det sker med Villa Talks, Villa Workshops og Villa Oplevelser.

Programmet “Fremtidens Kunst- og Kulturskabere” er støttet af Det Obelske Familiefond.

Billetter her

Earlier Event: November 5
VILLA Workshop: Lav din egen hjemmeside
Later Event: November 23
Influencer marketing - til DIT brand
Previous

VILLA Workshop: Lav din egen hjemmeside

Next

Influencer marketing - til DIT brand