Back to All Events

VILLA Workshop: Lav din egen hjemmeside

  • Villa Kultur Krausesvej 3 2100 København Ø

- VILLA WORKSHOP –

Er du (upcoming) kunster eller kreativ entreprenør, og drømmer om at lave dit egen website, som kan præsentere dine værker eller kreative projekter? 💻 Mangler du hjælp til hvilke templates, der er de bedste, eller hvordan du bedst formidler dit budskab på en hjemmeside? 💬
Så er denne VILLA Workshop, hvor du lærer at bygge og designe dit eget website, lige noget for dig!

Workshoppen giver dig en introduktion til, hvordan du opbygger og designer din egen portfolio eller webshop. Vi arbejder i programmet Squarespace, der er et super godt og brugervenligt program. Du vil få en grundig gennemgang af Squarespace og blive introduceret for de mange templates og designmuligheder, programmet rummer. Derudover vil du også på kurset få tid til at arbejde med dit eget website – med kyndig vejledning fra workshopholderne.

💠 Workshoppen giver dig:
- En grundig introduktion til programmet Squarespace, der bruges til at designe og opbygge websites.
- Gennemgang af forskellige templates og designmuligheder samt fordele og ulemper ved disse
- Individuel rådgivning og sparring med workshopholderne, der kan give hjælpe dig med din konkrete case.
- Gode råd om hvad og hvordan man formidler som kreativ iværksætter.

💠 Undervisere:
Workshoppen er et samarbejde mellem Signe Sylvester og Cathrine Møller, der sammen vil guide dig igennem Squarespace. Cathrine Møller er cand.it, webdesigner og digital iværksætter, founder af Digital Design og founder af og partner i Byg din egen business. Signe Sylvester er kunstner konsulent og founder af Den Kreative Forretning.

💠 Tilmelding
Workshoppen er GRATIS, men kræver tilmelding. Der er kun 12 pladser på workshoppen, så skynd dig at få fingrene i din billet!

💠 Afbud
Bliver du forhindret i at deltage, må du gerne give din billet videre. Ellers er det vigtigt, at du melder afbud senest 24 timer inden, så vi kan nå at give billetten videre til en anden. Et no-show-fee på 500kr bliver opkrævet, hvis man ikke har meldt afbud.

______
Fra 2019-2022 sætter Villa Kultur fokus på inspiration, kompetencer og udfoldelsesmuligheder til en karriere for de mange talenter på kunst- og kulturscenen. Det sker med Villa Talks, Villa Workshops og Villa Oplevelser.

Programmet “Fremtidens Kunst- og Kulturskabere” er støttet af Det Obelske Familiefond.

Billetter her

Later Event: November 14
VILLA Talk med Jørgen Ramskov
Previous

Lyt til træerne - fortællekoncert for børn

Next

VILLA Talk med Jørgen Ramskov