Back to All Events

VILLA Workshop: Lær at lave podcast

  • Villa Kultur 3 Krausesvej København, 2100 Denmark

- VILLA WORKSHOP -

Villa Kultur inviterer til efterårets første Villa Workshop, hvor vi får besøg af journalist og podcastproducent Freia Mosberg Dam. Freia vil tage dig med ind i podcastens verden og lære dig de grundlæggende værktøjer og færdigheder, du skal have for at starte din egen podcastproduktion🎙

💠 Om workshoppen:
Går du og drømmer om at producere din egen podcast, men er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang? Så er denne workshop lige noget for dig. Udover at være et effektivt middel til branding og kommunikation, er podcastens univers også en forunderlig størrelse. Her er det kun fantasien der sætter grænser, og med de rette stemninger og lyde, kan du sende din lytter til eksotiske kyster, langt tilbage i historien eller helt ud, hvor sindet og kraverne vender.

På workshoppen får du en grundig introduktion til de værktøjer og færdigheder, du skal bruge for at skabe din helt egen lydproduktion. Fokus vil være på reportagen, interviewet og montagen. Undervejs bliver du klædt godt på til selv at kunne styre hele processen fra ideudvikling til lancering. Vi kigger også på forskellige interviewteknikker, bliver fortrolige med optageudstyr, teknik og ser på finansieringsmuligheder, hvad en redaktion kan bestå af og hvilke huller, man som podcaster kan falde i.

Medbring en optager eller en smartphone med optagefunktion og din laptop - og gerne en ide til en podcast.

💠 Underviser
Denne workshop faciliteres af Freia Mosberg Dam, der arbejder som journalist og podcastproducent - og driver til daglig sin egen virksomhed, hvor hun underviser i lydformidling og producerer podcasts for virksomheder, medier og selvstændige. Hun har produceret podcasts for blandt andre DJØF, Kristeligt Dagblad og Egmont Magasiner, og har tidligere arbejdet på Radio24syv som tilrettelægger og producer for Iben Maria Zeuthen, Knud Romer og Søren Fauli.

💠 Tilmelding
Workshoppen er GRATIS, men kræver tilmelding. Der er 25 pladser på workshoppen, så skynd dig at få fingrene i din billet!

💠 Afbud
Bliver du forhindret i at deltage, må du gerne give din billet videre. Ellers er det vigtigt, at du melder afbud senest 24 timer inden, så vi kan nå at give billetten videre til en anden. Et no-show-fee på 500kr bliver opkrævet, hvis man ikke har meldt afbud.

______
Fra 2019-2022 sætter Villa Kultur fokus på inspiration, kompetencer og udfoldelsesmuligheder til en karriere for de mange talenter på kunst- og kulturscenen. Det sker med Villa Talks, Villa Workshops og Villa Oplevelser.

Programmet “Fremtidens Kunst- og Kulturskabere” er støttet af Det Obelske Familiefond.

Billetter her

Earlier Event: October 5
Eventyr Festival
Later Event: October 25
SUPRA
Previous

Eventyr Festival

Next

SUPRA