Back to All Events

VILLAconcert: Kira Martini

  • Villa Kultur 3 Krausesvej København, 2100 Denmark (map)

• KONCEPT

Vi elsker kultur og fællesskab lige så højt, som vi elsker København! Derfor får vi mennesker til at mødes på tværs af kulturelle brancher, og inviterer både villaens venner og byens borgere med til inspirerende arrangementer.

Kom med til vores allerførste VILLAconcert, hvor hierarkier bliver nedbrudt og synergier bliver skabt, når professionelle og amatører mødes og skaber musik i fællesskab.

Der er altid en kendt musiker, der er vært for VILLAconcerts. Der er en ny vært for hver gang og værten sørger for at skyde aftenen i gang med et par af sine egne numre, og giver siden mikrofonen videre til publikum, så aftenen bliver fyldt med magisk musik.

Værtens optræden bliver filmet af filmproduktionsselskabet mellow og vil derfor kunne genses igen og igen. Når værten står af scenen, slukker vi for kameraerne og gør klar til fri leg.

Vi glæder os til at se dig!

• VILLAconcerts PRÆSENTERER: KIRA MARTINI

Kom med til vores første VILLAconcert, en aften hvor musikken er i fokus og hvor du kan få lov til at spille musik med professionelle musikere, med dit eget band eller måske med nogen du møder på selve aftenen.

Aftenens vært er Kira Martini, en af Københavns bedste jazzsangerinder og anmelderdarling. I en alder af kun 31 år og med fire albums bag sig har Kira Martini allerede etableret sig i Københavns jazzmiljø og hun er kommet for at blive! Kira Martini startede sin sangkarriere i Brasiliens musikunivers og er i dag ikke bange for at mikse stilarterne og få de varme, brasilianske toner ind i den danske jazzscene. Kira Martini formår at skabe en kreativ og nyskabende lyd, som hun vil tage med til sin værtsrolle i Villa Kultur – glæd dig!

Det er derfor helt OK, hvis du ikke spiller jazzmusik, du skal bare have lyst til at lege med. Her i Villa Kultur tror vi nemlig på, at magien skabes i synergien og når mennesker kan trodse genrer og mødes i kreativitetens univers.

Aftenen kommer til at forløbe således, at Kira Martini skyder aftenen i gang ved at spille nogle numre - og så kan det blive din tur. De musikere der har tilmeldt sig på listen indtager siden scenen én efter én og spiller et til to numre. Hvis man mangler et ekstra medlem, kan man blot spørge rundt i rummet.

Villa Kultur sørger for et 'basic set-up' med guitar, trommer, bas og mikrofon, men hvis du har et andet instrument, du ville elske at spille på, må du rigtig gerne tage det med!

Har du lyst til at stille op - alene eller med dit band - så skriv en besked til maria@pubeyed.com
- Alt kan ske i musikkens verden, og når først vi kommer i gang, er det svært at sige hvor vi ender.

OBS: Der er max 50 pladser til aftenens arrangement, så sørg for at hele dit band har skaffet sig en billet, fordi vi lukker ikke flere ind.

 

Aftenen er arrangeret af Villa Kultur, mellow og Pubeyed.

Earlier Event: January 23
VILLAtalk: Lennart Lajboschitz
Later Event: February 9
Frost Festival x Lysbid