Back to All Events

VILLAmastermind

  • Villa Kultur 3 Krausesvej København, 2100 Denmark (map)

Er du kulturiværksætter og brænder du for kulturskabelse og fællesskab? Så læs med her!

Villa Kultur vil nemlig rigtig gerne invitere dig med til vores næste VILLAmastermind workshop, hvor mennesker mødes på tværs af kulturlivets mangfoldighed og giver værdi til hinanden.

Som kontorfællesskab, inspirerer og hjælper kulturentreprenører, iværksættere og kreative ildsjæle i Villa Kultur til dagligt hinanden med hver vores karakter og praktiske erfaring. Til vores VILLAmastermind workshops åbner vi dørene op og inviterer dig med til at deltage i et værdiskabende fællesskab sammen med nogle af Københavns skarpeste kulturskabere i en stukbelagt herskabsvilla med højt til loftet.

• VILLA MASTERMIND

Velkommen til VILLAmastermind - en workshop, hvor kultur-iværksættere bliver sammensat i Mastermind grupper og vi vil gerne have dig med!

Til en VILLAmastermind workshop møder du engagerede mennesker, som du kan indgå i dialog og sparre med og hvor du får mulighed for at få kvalificerede perspektiver på netop de udfordringer, du står med lige nu i din virksomhed. I denne workshop sætte der nemlig fokus på, hvordan du kan få mere værdi til din virksomhed.

Hvad er en Mastermind Gruppe?
Som iværksætter sidder man ofte alene med sine refleksioner, idéer og problemstillinger, hvor man kan længes efter partnere at brainstorme og sparre med. Hvis du kan nikke genkendende til den følelse, vil vores VILLAmastermind workshop være det helt rigtige for dig.

En Mastermind gruppe er typisk sammensat af 4-6 mennesker. På skift deler hver deltager i løbet af workshoppen en aktuel udfordring eller idé og får resten af gruppens perspektiver, ideer og konstruktive kritik. Dermed går du derfra med nye vinkler på din egen problemstilling, og inspiration fra at have budt ind til de andres.

Hvad får du ud af at deltage i VILLAmastermind?

  • Løsningsforslag til nuværende problemstillinger
  • Et frirum hvor du kan prøve idéer af og diskutere muligheder/begrænsninger
  • Dialog med andre kultur-iværksættere og kulturskabere
  • Øvet formidling og præsentation af egne erfaringer, udfordringer samt succeser
  • Reflektioner om andres forretningsgange
  • Blive skarpere på egne styrker og værdier
  • Modtage og udøve ærlig feedback

I vores VILLAmastermind workshops bliver grupperne sammensat og faciliteret af Danni Liljekrans, der er uddannet life- og business coach og har mange års erfaring bag sig som facilitator. Danni sørger for at lede diskussionerne og holde deltagerne på sporet, så workshoppen giver bedst muligt udbytte for alle.

Vi har kun 20 pladser i vores VILLAmastermind, så skynd dig at bestille en gratis billet, hvis du ønsker at deltage i 

Earlier Event: February 17
Vinterjazz x Frederik Lundin
Later Event: February 21
Cut the C.R.A.P.