Back to All Events

VILLAtalk: Lennart Lajboschitz

  • Villa Kultur 3 Krausesvej København, 2100 Denmark (map)

 VILLA KULTUR PRÆSENTERER LENNART LAJBOSCHITZ

Villa Kultur inviterer på et autentisk møde med Lennart Lajboschitz, en af landets mest fremtrædende iværksættere og kulturskabere.

D. 23. januar får du en række af Lennart Lajboschitz' personlige fortællinger og perspektiver på, hvordan han laver forretning. Med en bred palette af forretninger både bag sig og foran sig, er den fælles faktor at skabe kulturel og social værdi for mennesker.

Lennart Lajboschitz kickstartede sin karriere, da han sammen med sin kone Sus Lajboschitz stiftede Tiger butikken i 1995, der igennem årene er vokset til omkring 800 butikker fordelt over hele verden. Siden da har Lennart Lajboschitz arbejdet med mange projekter, og har bl.a. købt Absalon kirken på Vesterbro og omdannet den til et folkehus. Her samles Københavns borgere gerne over fællesspisning, banko aftener og meget mere. Lennart Lajboschitz har også et blik for fremtiden, da han arbejder på projekter, der vedrører hvordan fremtidens skoler, fremtidens hjem og endda fremtidens hoteller skal se ud og hvilken kultur der skal skabes heri.

Når Lennart Lajboschitz laver forretning, så er værdi og relevans de to vigtigste faktorer, han overvejer. Som han selv udtaler,

"Jeg synes, at noget af det, der adskiller mig fra mange andre, der laver forretning, er at, hvor folk har meget fokus på analyser, forretning og økonomi, så har min indfaldsvinkel altid været med en meget mere psykologisk tilgang. Det der interesserer mig, er det som, du har behov for og det som jeg kan byde på, og hvordan der kan ske en udveksling. Den der, kald det psykologiske tilgang til det, synes jeg, har gjort tingene mere relevante."

Lennart Lajboschitz ved endnu ikke lige præcist, hvad han kommer til at tale om d. 23. januar – og det er der en grund til! For Lennart Lajboschitz mener, at det er i mellemrummet at tingene sker, og det er dér innovationen opstår. Men hvis du kommer til denne VILLAtalk, kan du forvente at få indsigt i iværksætteri og kulturskabelse fra en af landets førende kulturiværksættere.

Grib denne unikke chance, og vær med til at skabe Østerbros nye hjem for kulturskabelse og iværksætteri. Alt overskud fra baren går nemlig til foreningen Villa Kultur og meget mere kultur i byen

Earlier Event: January 9
VILLAmastermind
Later Event: January 25
VILLAconcert: Kira Martini