Back to All Events

VILLAworkshop: Branding - buzz eller business?

  • Villa Kultur 3 Krausesvej København, 2100 Denmark (map)

Er du iværksætter og brænder du ligeså meget for fællesskab og kulturskabelse, som vi gør? Så vil vi gerne invitere dig med til VILLAworkshop i Villa Kultur, der denne gang handler om branding af din virksomhed.

• VILLAworkshop: Branding - buzz eller business?

Til denne workshop skal vi tale om branding, business og buzz og hvordan du kan skabe den bedste brandingstrategi for din virksomhed. De bedste brands har en tydelig identitet og et tydeligt budskab i alt hvad de kommunikerer. De brands som skiller sig ud er nemlig dem, der tør stå ved sig selv og tør at invitere forbrugeren med på rejsen.

Kom til denne omgang af VILLAworkshop og få styr på sammenhængen mellem dét din virksomhed er, og hvordan den ser ud for omverdenen - eller mangel på samme!

I løbet af workshoppen kommer vi til at udforske:

  • Hvad er branding?
  • Hvilken værdi er der i branding?
  • Hvordan kan du arbejde med branding i din virksomhed?

Bliv klogere på disse spørgsmål og få kickstartet den kernefortælling dit firma kan brande sig på.

 

VILLAworkshops bliver altid faciliteret af erfarne og kvalificerede facilitatorer, der sørger for at lede indhold og diskussioner, så de får bedst muligt udbytte for alle. Denne VILLAworkshop bliver faciliteret af Trine Lomholt Bruun, der driver brandingvirksomheden Braulein, hvor hun arbejder med branding, visuel identitet og kommunikation for virksomheder og andre selvstændige.


Bemærk: Vi har kun 30 pladser i denne omgang af VILLAworkshop, så skynd dig at bestille en gratis billet, hvis du ønsker at deltage i en styrkende og inspirerende eftermiddag med andre kulturskabere