EN MAGISK VILLA TIL MAGISKE KULTUROPLEVELSER

 

 

villaens lokaler

RESTAURANTEN, BIBLIOTEK OG MØDELOKALE

Hovedhusets grundetage rummer de perfekte lokaler til en større middag, konference eller reception. Med ankomst gennem villaens lounge bliver dine gæster ledt ind i restauranten og har desuden mulighed for at bruge det tilstødende bibliotek, karnap og orangeri. Plads til 40 siddende gæster i det samlede antal rum.

 

BALSAL OG slyngelstue

Balsalen er den stemningsfylde lokation for udstillinger og forestillinger med plads til 45 siddende gæster i samme rum. Derudover er der tilhørende bar i den gamle vinkælder, seperate toiletter og egen indgang gennem vores lille gård. Som et ekstra fornemt touch kan orangeriet også fungere som indgang.

 

Villa Kultur - Orangeri.jpg

ORANGERI

Villaens smukke orangeri anno 1935 med indendørs træ, springvand og fransk altan fra den oprindelige hall bliver ofte brugt til photoshoots, eksklusive og intime koncerter, middage eller som en del af forestillinger.

 

Lej banner.jpg

Villa kultur ønsker at bidrage til det spirende kulturliv i københavn ved at støtte lokale og nyskabende kulturaktører med at lave magiske kulturoplevelser. 

Villa Kultur er et fællesskab og et hus for nye måder at udvikle kultur på og vi vil rigtig gerne invitere dig med til kulturskabelsen. Villa Kultur har derfor udviklet et ansøgningsforløb, hvor du har mulighed for at skabe en kulturoplevelse ud over det sædvanlige. Villa Kultur tilbyder brugen af vores magiske rammer på Østerbro og en indgang til det stærkeste kulturfællesskab i København, så vi kan skabe de vildeste kulturoplevelser sammen. Brænder du for kultur og har du en idé til et kulturarrangement, der ville passe ind i Villa Kulturs rammer? Så kan du udfylde ansøgningsformularen nedenfor, hvor du skal fremstille din idé og hvorfor netop dit arrangement skal afholdes i Villa Kultur. Vi glæder os til at skabe magi med jer!

Læs vores lejevilkår her


obs! ansøgningspuljen åbner op igen i 2019

hold dig opdateret på vores hjemmeside og facebook profil


Eksempler på tidligere modtagere:

LYS-BID-2.jpg

LYSBID x

FROST FESTIVAL

En sanselige udstilling af spiselige lysinstallationer, 2018

girlsareawesome.jpg

GIRLS ARE AWESOME x

1 BILLION RISING

Et arrangement der markerede V-day, en global bevægelser, der sætter fokus på ligestilling, 2018

Skærmbillede 2018-03-13 kl. 00.01.42.jpg

VINTERJAZZ x

FREDERIK LUNDIN

Jazzkoncert med Frederik Lundin og De 5 På Nye Eventyr til Vinterjazz, 2018


Ønsker du at leje villaen til et andet formål?

Ønsker du at bruge villaens lokaler til andet, er du velkommen til at kontakte os med et tilbud. 

Alle anbefales først at læse vores lejevilkår.


Skærmbillede 2017-01-19 kl. 23.09.56.png

VI HJÆLPER DIG MED AT SKABE EVENTET DU DRØMMER OM

VILLA KULTUR ER FYLDT MED KREATIVE VIRKSOMHEDER, BRUG DEM!

Villa Kultur er en legeplads for et hav af kulturskabere, så lad dem hjælpe dig, hvis du har brug for et ekstra par af kreative hænder til dit arrangement. I Villa Kultur finder du bl.a. fantastiske kokke, fotografer, journalister, grafikere, kultureksperter, designere, kommunikatører, musikere, kunstnere og diverse kyndige folk i drikkevarernes verden. Og de vil meget gerne hjælpe dig!