EN MAGISK VILLA TIL MAGISKE KULTUROPLEVELSER

 

 

villaens lokaler

RESTAURANTEN, BIBLIOTEK OG MØDELOKALE

Hovedhusets grundetage rummer de perfekte lokaler til en større middag, konference eller reception. Med ankomst gennem villaens lounge bliver dine gæster ledt ind i restauranten og har desuden mulighed for at bruge det tilstødende bibliotek, karnap og orangeri. Plads til 40 siddende gæster i det samlede antal rum.

 

BALSAL OG slyngelstue

Balsalen er den stemningsfylde lokation for udstillinger og forestillinger med plads til 45 siddende gæster i samme rum. Derudover er der tilhørende bar i den gamle vinkælder, seperate toiletter og egen indgang gennem vores lille gård. Som et ekstra fornemt touch kan orangeriet også fungere som indgang.

 

Villa Kultur - Orangeri.jpg

ORANGERI

Villaens smukke orangeri anno 1935 med indendørs træ, springvand og fransk altan fra den oprindelige hall bliver ofte brugt til photoshoots, eksklusive og intime koncerter, middage eller som en del af forestillinger.

 


Ønsker du at bruge villaen til dit næste arrangement?

Ønsker du at leje villaens lokaler, er du velkommen til at kontakte os og få et tilbud. 

Alle anbefales først at læse vores lejevilkår.


Skærmbillede 2017-01-19 kl. 23.09.56.png

VI HJÆLPER DIG MED AT SKABE EVENTET DU DRØMMER OM

VILLA KULTUR ER FYLDT MED KREATIVE VIRKSOMHEDER, BRUG DEM!

Villa Kultur er en legeplads for et hav af kulturskabere, så lad dem hjælpe dig, hvis du har brug for et ekstra par af kreative hænder til dit arrangement. I Villa Kultur finder du bl.a. fantastiske kokke, fotografer, journalister, grafikere, kultureksperter, designere, kommunikatører, musikere, kunstnere og diverse kyndige folk i drikkevarernes verden. Og de vil meget gerne hjælpe dig!