LOKALER TIL DIT NÆSTE EVENT

Her får du den ægte vare med stuk, falmet tapet og højt til loftet. De gamle mursten på Krausesvej er et autentisk skattekammer, der vækker hverdags-magien og giver kant til møder og events. Villaen på knap 1000 m2 rummer udover hverdagens nødvendigheder en balsal, slyngelstue, gymnastiksal, herreværelseog et orangeri anno 1905. I haven findes små oaser, hvor du kan slubre morgenkaffen eller byde dine gæster velkommen.

Vinterhaven - Villa Kultur
 
 
 

I VILLAEN ER DER ALTID

  • Internet med fiberforbindelse

  • En vært til at svare på spørgsmål og åbne døre

  • Rengøring efter dit event

  • Eksperter i facilitering og events

  • Egne kokke og muligt tilkøb af bar

  • Service, borde, stole og lignende

  • Maksimalt plads til 49 personer

  • Pt kun mulighed at leje efter kl 17 på hverdage eller hele lørdag/søndag

  • Lukket for vinduer og skruet ned for musik efter midnat

 

RESTAURANTEN, BIBLIOTEK OG MØDELOKALE

Hovedhusets grundetage rummer de perfekte lokaler til en større middag, konference eller reception. Med ankomst gennem villaens lounge bliver dine gæster ledt ind i restauranten og har desuden mulighed for at bruge det tilstødende bibliotek og karnap. Plads til 40 siddende gæster i det samlede antal rum.

PRIS: 6000 DKK EX MOMS, RENGØRING OG FORPLEJNING

BALSAL OG BAR

Balsalen er den stemningsfylde lokation for mindre fødselsdage, bryllupper, udstillinger og forestillinger med plads til 40 siddende gæster i samme rum. Derudover er der tilhørende bar i den gamle vinkælder, seperate toiletter og egen indgang gennem vores lille gård. Som et ekstra fornemt touch kan vinterhaven tilkøbes.

PRIS: 6000 DKK EX MOMS, RENGØRING OG FORPLEJNING

Villa Kultur - Orangeri.jpg

ORANGERI

Villaens over 100 år gamle orangeri med indendørs avocadotræ, springvand og fransk altan fra den oprindelige hall bliver ofte brugt til photoshoots eller eksklusive koncerter og middage.

PRIS: 6000 DKK EX MOMS OG FORPLEJNING

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
_MG_8377.jpg
 
 

VI HJÆLPER DIG MED AT SKABE EVENTET DU DRØMMER OM

VILLA KULTUR ER FYLDT MED KREATIVE VIRKSOMHEDER, BRUG DEM!

 
 

EVENT-UDVIKLING & KOORDINATION

BITE ME

Halvdelen af de 4 initiativtagere til Villa Kultur driver til daglig Bite Me, som udvikler og afholder kulinariske oplevelser, der støtter fællesskaber og styrker dit budskab. De tilbyder gratis rådgivning, skræddersyede koncepter og koordinerede events til fejringer, møder og projekter, så lad dem hjælpe dig til at bruge villaen bedst muligt!

FACILITERING & MEDIE-PRODUKTION

FORVANDLENDE FORTÆLLINGER

Den anden halvdel af folkene bag Villa Kultur driver til daglig Forvandlende Fortællinger, der ruster virksomheder og organisationer til at dele historier, der giver værdi for mennesker. En konsulent- og medieproduktionsvirksomhed med fokus på storytelling, der tilbyder facilitering af workshops og kurserforløb og menneskenære film og billeder. De er klar til at aktivere jeres fællesskab og formidle den gode historie!

 
 

VILLAENS DAGLIGE BRUGERE

Derudover arbejder der i Villa Kultur fantastiske kokke, fotografer, journalister, grafikere, kultureksperter, designere, kommunikatører, musikere, kunstnere og diverse kyndige folk i drikkevarernes verden. Og de vil meget gerne hjælpe dig!

 
 
 

HAR DU EN IDÉ TIL ET KULTUR-EVENT I VILLAEN? Så KONTAKT OS, OG lad os HJÆLPE MED AT GØRE IDÉEN TIL VIRKELIGHED.