Københavns nye legeplads for kulturskabere

 
 
 
 
_MG_8051.jpg
 

Fællesskab. KULTURskabelse. Magisk villa.

 

HER FINDER DU et hjem for et stort netværk af KULTURskabere. Det er ET HJEM med kulturelle oplevelser, KONTORPLADSER, GAMLE KLINKER, ET ORANGERI, INSPIRATION, skæve korridorer OG magiske møder.

 
 
 
 

Vil du være med til at skabe kultur i
villaens magiske rammer?

 
Skærmbillede 2017-01-19 kl. 22.52.53.png

gør villaen til din arbejdsplads

Villaens mange kontorer er en legestue for kulturentreprenører, iværksættere og kreative ildsjæle. Vi opererer på tværs af kulturlivets mangfoldighed, og inspirerer hinanden med hver vores karakter og praktiske erfaring. I Villa Kultur kan du derfor møde alt fra musikere, filmmagere, forfattere, kokke, skuespillere, fotografer, designere, animatorer, festivaler, storytellere, højskoler og eventudviklere.

OBS: FÅ PLADSER TILBAGE

 
Villa Kultur

brug villaen til et kulturarrangement

Her får du den ægte vare med stuk, falmet tapet og højt til loftet. De gamle mursten på Krausesvej er et autentisk skattekammer, der vækker hverdags-magien og giver kant til møder og events. Villaen på knap 800 m2 rummer udover hverdagens nødvendigheder en balsal, slyngelstue, svalegang og et orangeri anno 1935. Husets rammer bliver jævnligt brugt til diverse kulturarrangementer, der har til formål at skabe oplevelser og magi.

skal du afholde et kulturarrangement?

 
 

mød nogle af villaens medlemmer:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
_MG_8293.jpg