Villa+2+%C3%A5rs+jubil%C3%A6um_SOME-2826.jpg

Brug Villa Kulturs magiske rammer til dit næste arrangement

Vil du holde dit næste arrangement i Villa Kultur? Villaens magiske rammer kan bruges til alt fra kulturevents som koncerter og udstillinger til private fester og firmaarrangementer. Med villaens godt 700 kvadratmeter er der rig mulighed for at skabe lige det event du har i tankerne. I villaen finder du balsal, slyngelstue, orangeri, dagligstue, mødelokale, bibliotek og ikke mindst det fortryllende orangeri. Derudover er villaen omkranset af en hyggelig have fyldt med grønne, små oaser. Kontakt os, hvis du vil ud og se, hvordan Villaen kan være din i lidt tid.

 
soleima

Kulturevent

Har du et fedt kulturevent, men mangler de helt rigtige omgivelser til at lade kreativiteten udfolde sig? Lad villaen blive rammerne for dit kulturprojekt, hvor kun fantasien sætter grænser. Villaen har lagt hus til koncerter, ferniseringer, workshops, foredrag, udstillinger, performances, festivaler og meget mere.

_MG_8186_web.jpg

Firmaarrangement

Mangler du et sted til et firmaevent? Som firma eller organisation har I mulighed for at leje jer ind i villaens fortryllende lokaler og lade dem skabe rammerne for en hyggelig branchefest, en lancering af et nyt produkt, en lærerig workshop eller noget helt fjerde. Villaen har tidligere været brugt til en bred vifte af arrangementer som firmafester, boglanceringer, workshops, foredrag, møder, showcases mm.

7N2A9182_web.jpg

Privatarrangement

Villaen har de perfekte rammer for en privat begivenhed som fødselsdag, konfirmation, barnedåb eller bryllup. Vores hyggelige have er en oase midt i byen og er oplagt til en havemiddag. I det smukke orangeri kan du blive viet blandt marmorklinker og grønne planter. Det kan også være, at du vil holde et hyggeligt selskab i vores stemningsfyldte balsal med plads til 45 siddende gæster.

Læs vores lejevilkår

unspecified-8.jpg

Balsal & slyngelstue

Balsalen er den stemningsfylde lokation for udstillinger og forestillinger med plads til 55 siddende gæster ved borde i samme rum. Derudover er der tilhørende bar i den gamle vinkælder, separate toiletter og egen indgang gennem vores lille gård. Som et ekstra fornemt touch kan orangeriet også fungere som indgang.

unspecified-15.jpeg

Dagligstue, bibliotek & mødelokale

Hovedhusets grundetage rummer de perfekte lokaler til en større middag, konference eller reception. Med ankomst gennem orangeriet bliver dine gæster ledt ind i dagligstuen, og de har desuden mulighed for at bruge det tilstødende bibliotek. I dagligstuen er der plads til 40 gæster ved borde og 80 gæster i rækker.

VILLA_PICTURES_JUNE2017_WEB--3.jpg

Orangeri

Villaens smukke orangeri anno 1935 med indendørs træ, springvand og fransk altan fra den oprindelige hall bliver ofte brugt til eksklusive og intime koncerter, middage, photoshoots eller som en del af forestillinger. I orangeriet er der plads til 25 siddende gæster ved borde. Til koncerter kan der være 60 stående eller 45 siddende gæster

2019_MAJ_Villasommerfest_SOME-6708.jpg

Have & baggård

Villaen er omgivet af en stor have fyldt med træer og små grønne oaser. Haven er oplagt til en firmafest, bryllup eller en hyggelig havemiddag. Vi har også en dejlig terrasse med god udsigt til hele haven. Bag villaen finder du vores hyggelige, flisebelagte gård, hvor du også kan sidde og nyde en kop kaffe

 Vi hjælper dig med at skabe det du drømmer om

Villa Kultur er fyldt med et hav af kulturskabere, som lad dem hjælpe dig, hvis du har brug for ekstra kreative hænder til dit næste arrangement. I villaen finder du bl.a. fantastiske kokke, fotografer, designere, musikere, kunsterne, grafikere, og meget mere. Og de vil meget gerne hjælpe dig! Kontakt os endelig, hvis du er interesseret i, at vi hjælper dig med at skabe det event, du drømmer om.